Uw Innway koppelen

Mijn Innway past niet bij mijn telefoon.

Zorg ervoor dat u uw Innway naast uw telefoon plaatst. Als u nog steeds problemen ondervindt met het koppelen, probeer dan de volgende stappen:

1. Reset Bluetooth. Schakel Bluetooth uit en wacht 10 seconden. Schakel de Bluetooth-functie weer in. Probeer opnieuw te koppelen om te bepalen of het probleem is verholpen.
  2. Start je telefoon opnieuw op. Zet je telefoon uit en wacht 10 seconden. Schakel uw telefoon weer in. Probeer opnieuw te koppelen om te bepalen of het probleem is verholpen.
  3. Controleer uw Innway. Druk op de knop op je Innway. Als het LED-lampje niet oplicht, betekent dit dat uw Innway geen batterij meer heeft. Laad uw Innway op en probeer het opnieuw zodra deze volledig is opgeladen.
Neem contact met ons op als u na het uitvoeren van deze stappen nog steeds problemen ondervindt.

Het koppelingsproces is onderbroken.

Herhaal het koppelproces. Het koppeproces zal zichzelf resetten als deze wordt onderbroken.

Wat is de gebruiksafstand van mijn Innway?

Onze huidige Innway-producten gebruiken Bluetooth 4.2 Low Energy. Dit betekent dat ze een werkafstand hebben tot 30 meter in een open ruimte zonder hindernissen.

Merk op dat alles wat het Bluetooth-signaal verstoort, de werkafstand zal verminderen. Het Bluetooth-signaal dringt zwak door muren, plafonds en andere grote objecten. De gebruiksafstand binnenshuis is ongeveer 10 tot 25 meter.

Als u uw Innway in een tas, portemonnee of andere behuizingen plaatst, verwacht dan dat het werkbereik kleiner wordt. RFID-blokkerende en metalen materialen blokkeren het Bluetooth-signaal.

Waarom gaat mijn Innway over als deze zich dicht bij mijn telefoon bevindt?

Als uw Innway rinkelt wanneer deze binnen het werkbereik is, komt dit hoogstwaarschijnlijk door materialen die het Bluetooth-signaal sterk hebben verminderd of zelfs volledig hebben geblokkeerd. Sommige portemonnees of tassen worden geleverd met RFID-blokkerend materiaal. Dit blokkeert het Bluetooth-signaal en voorkomt dat Innway goed werkt. RFID-blokkerende kaart zal ook het Bluetooth-signaal van Innway verstoren.

Als uw portemonnee of tas veel items bevat, zorg er dan voor dat uw Innway zo dicht mogelijk bij de buitenkant is om het Bluetooth-signaal te maximaliseren. De aanwezigheid van een dikke prop contant geld, talrijke kaarten of andere voorwerpen in uw tas zou het bereik van uw Innway verminderen.

Er is een eenvoudige manier om te testen of uw Innway of tas uw Innway dicht bij de telefoon laat rinkelen. Haal de Innway uit je portemonnee of tas en plaats deze naast de telefoon. Als dit voorkomt dat hij overgaat, verstoort uw portemonnee of tas waarschijnlijk het Bluetooth-signaal. Als uw Innway nog steeds overgaat wanneer hij alleen naast uw telefoon wordt geplaatst, kan dit een softwaregerelateerd probleem zijn. Neem contact op met de klantenondersteuning voor verdere assistentie.

Kan ik mijn Innway met meer dan één telefoon koppelen?

Nee, elke Innway wordt met slechts één telefoon gekoppeld en verbonden. U kunt maximaal 5 kaarten aan elke telefoon koppelen.

Met Bluetooth kunnen zowel Android- als iOS-apparaten tegelijkertijd verbinding maken met maximaal 6 Bluetooth-apparaten. Dit betekent dat als u 5 Innways met uw app verbindt, maar u een Bluetooth-oortelefoon en luidspreker hebt aangesloten, slechts 4 Innways de actieve verbindingsstatus kunnen krijgen.