Locatiediensten

Waarom heeft Innway locatiediensten nodig?

De Innway-app gebruikt locatieservices om u de laatst geziene locatie van uw Innway te tonen en om de laatst geziene locatie vast te leggen wanneer uw Innway de verbinding verbreekt.

Innway-apparaten zijn Bluetooth-trackers. In tegenstelling tot GPS-trackers die worden geleverd met ingebouwde GPS, zijn Bluetooth-trackers afhankelijk van apps die de GPS van uw telefoon gebruiken. Wanneer de Innway-app detecteert dat de verbinding met uw Innway is verbroken, wordt de huidige locatie van uw telefoon geregistreerd zoals waar uw Innway voor het laatst is gezien.

Kan ik mijn locatieservices uitschakelen?

Ja, dat kan.

Start de Innway-app, ga naar het scherm Apparaatinstellingen en schakel Gebruikerslocatie weergeven uit. Dit zal geen effect hebben op de andere functies van de app, zoals separatiewaarschuwingen of activeringsfuncties op afstand. U kunt de laatst geziene locatie van uw Innway echter niet zien.

Ik heb mijn Innway misplaatst. Hoe kan ik deze vinden?

U kunt de Innway-app op uw telefoon gebruiken om uw Innway te vinden. Controleer of uw Innway is aangesloten.

Als de app een groene stip toont, is uw Innway verbonden, u kunt hem laten overgaan of de signaalsterkte-indicator volgen.

Als de app een oranje stip toont, is de verbinding met uw Innway verbroken. U kunt naar de laatst geziene locatie navigeren.

Vinden met geluid

Wanneer uw Innway binnen het Bluetooth-bereik is, kunt u de app gebruiken om hem te laten rinkelen om u te helpen hem te vinden.

1. Start de Innway-app. De app moet de Innway weergeven als verbonden met een groene stip. Als er staat dat de verbinding is verbroken en een oranje stip wordt weergegeven, betekent dit dat de verbinding met de Innway is verbroken en buiten bereik is.
  2. Tik op de Bel mijn Innway-knop onderaan het scherm.
  3. Uw Innway zal rinkelen wanneer deze binnen het Bluetooth-bereik is. Volg het geluid om je Innway te vinden.
  4. Als uw Innway niet overgaat, is deze waarschijnlijk buiten bereik. De kaart toont de laatst geziene locatie van uw Innway.

Zoek met signaalsterkte

Als u geprobeerd heeft uw Innway te bellen maar u hoort het niet, kunt u proberen het te lokaliseren met behulp van de signaalsterkte-indicator.

1. Start de Innway-app. De app moet de Innway weergeven als verbonden met een groene stip. Als er staat dat de verbinding is verbroken en een oranje stip wordt weergegeven, betekent dit dat de verbinding met de Innway is verbroken en buiten bereik is.
  2. Op de apparatenlijst rechts van elke aangesloten Innway staat een signaalsterkte-indicator. Meer gevulde balken geven een sterker signaal aan.
  3. Beweeg door het gebied en bekijk de signaalsterkte. Hoe sterker het signaal, hoe dichter je bij je Innway bent.

Navigeer naar de laatst geziene locatie

Wanneer uw Innway de verbinding verbreekt, laat de app een speld vallen op de laatst geziene locatie. U kunt naar de locatie navigeren om uw Innway te vinden.

Wanneer de laatst geziene locatie beschikbaar is, staat er een pijl naast de oranje stip. Tik op de pijl en de app schakelt over naar uw favoriete kaart-app, zodat u naar de locatie kunt navigeren.

Waarom is mijn Innway-locatie verkeerd?

De Innway-app gebruikt het gps-signaal van je telefoon om de locatie te achterhalen. Als uw internetverbinding slecht is, is de GPS-locatie van uw telefoon niet zo nauwkeurig.

Als u snel beweegt, zoals in een auto of trein, is er mogelijk een vertraging in de locatie-update.