Innway en mijn telefoon

Welke telefoons werken met Innway?

iOS-apparaten

We ondersteunen iPhone 5s en nieuwer, draaiend op iOS 12 en nieuwer. Wij ondersteunen ook iPad mini en iPad 3e generatie en nieuwer, al is de app momenteel alleen voor telefoons geoptimaliseerd en zal deze op tablets als een verkleinde versie verschijnen.

Wij raden u aan de nieuwste iOS versies te gebruiken voor maximale compatibiliteit. Wij hebben feedback ontvangen over Bluetooth-problemen met oudere iOS-versies. Deze problemen zijn inherent aan iOS zelf en vormen geen probleem met de Innway-app of Innway.

Android-apparaten

We ondersteunen Android-apparaten met Bluetooth Low Energy-connectiviteit, met 9.0 Pie en nieuwer.

Wij raden u aan de nieuwste Android-versies te gebruiken voor maximale compatibiliteit.

Wat kan ik doen als ik een nieuwe telefoon aanschaf?

Koppel uw Innway los van de oude telefoon. Start de Innway-app, ga naar het scherm Apparaatinstellingen en kies Apparaat Verwijderen.

1. Tik in de Innway-app op het gebruikerspictogram linksboven.
  2. Tik op “Afmelden”.

Je wordt uitgelogd en het inlogscherm verschijnt. Vul uw inloggegevens in en u wordt opnieuw ingelogd.

Innway app iOS settings
Innway app iOS login new

Download de Innway-app op uw nieuwe telefoon en log in met uw Innway-account.

1. Wanneer u de Innway-app start, ziet u het inlogscherm. Registreer om een account aan te maken. Als u al een Innway-account heeft, selecteert u Inloggen. Je kunt de app ook gebruiken in de gastmodus, maar je zult niet alle functies van de app en Innway kunnen gebruiken.
  2. Voer uw e-mailadres en het gewenste wachtwoord in.
  3. U krijgt een melding dat het aanmaken van een account succesvol is. U moet de e-mail controleren die u heeft gebruikt om u aan te melden voor de activeringse-mail en op de link Mijn e-mail bevestigen klikken om het account te activeren.
  4. Log in met uw inloggegevens om de Innway-app te gebruiken.
Veel plezier met het gebruik van Innway op je nieuwe telefoon!
Innway app iOS login new