Audiowaarschuwingen

Waarom blijven de waarschuwingen op mijn telefoon en Innway rinkelen?

Dit gebeurt wanneer u een scheidingswaarschuwing hebt ingeschakeld. Scheidingswaarschuwing laat u weten dat de Bluetooth-verbinding tussen uw telefoon en Innway is verbroken. Zorg ervoor dat het geen vals alarm is vanwege verbindingsproblemen. Lees meer in dit helpdocument.

U kunt voorkeuren voor Niet storen instellen om de waarschuwingen te onderdrukken:

• tijdens stille uren,
  • binnen Vertrouwde Zones,
  • en wanneer de telefoon is verbonden met vertrouwde Wi-Fi-netwerken.

Waarom gaat mijn telefoon niet over als ik op de Innway-knop druk?

De Innway-app zal uw telefoon laten rinkelen, zelfs als de app op de achtergrond wordt uitgevoerd of zelfs als de app is gedood. (Merk op dat bepaalde telefoons niet kunnen werken zonder op de achtergrond te draaien.)

Als de telefoon niet overgaat, is deze waarschijnlijk buiten bereik en is de verbinding met de Innway verbroken. Hier zijn enkele stappen om u te helpen bij het oplossen van problemen:

1. Druk op de Innway-knop om te zien of hij piept. Als het piept, is het apparaat ingeschakeld. Als het niet piept, betekent dit dat de batterij leeg is.
  2. Als de Innway is ingeschakeld maar u kunt uw telefoon niet bellen, controleer dan de Innway-app op uw telefoon om te zien of de Innway is verbonden.
  3. Als de verbinding met de Innway is verbroken, zelfs als deze zich naast uw telefoon bevindt, controleer dan of u app-machtigingen heeft ingeschakeld.

Als je je telefoon nog steeds niet kunt laten overgaan, neem dan contact op met de klantenondersteuning.

Hoe verander ik de waarschuwingstonen voor mijn telefoon en Innway?

Start de Innway-app en ga naar het scherm Apparaatinstellingen. U kunt hier Waarschuwingstoon telefoon en Waarschuwingstoon apparaat selecteren om de alarmtoon voor zoals uw telefoon als Innway in te stellen. U kunt uit verschillende vooraf ingestelde waarschuwingstonen kiezen.

Innway app iOS phone alert tone
Innway app iOS Innway alert tone

Hoe pas ik het volume aan van mijn Innway?

Het is momenteel niet mogelijk om het volume van uw Innway aan te passen. U kunt het volume verhogen van uw telefoon verbonden met de Innway zodat u de separatiewaarschuwing beter hoort.

De Innway Kaart is een van de dunste Bluetooth-trackingapparaten op de markt, slechts 1,5 mm dik. Dit betekent dat we erg weinig ruimte hebben voor een audiozender en geen ruimte om het geluid te versterken.