Algemeen gebruik

Hoe kan ik mijn Innway resetten?

In het zeldzame geval dat u uw Innway moet resetten, houdt u de Innway-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt totdat u twee pieptonen hoort.

Als u problemen heeft met uw Innway en u heeft toegang tot een andere Innway, kunt u deze gebruiken om te testen of het een apparaat- of softwareprobleem is. Als de andere Innway prima werkt op dezelfde telefoon, is er waarschijnlijk een probleem met uw Innway. Reset de Innway en het probleem verdwijnt meestal.

Kan ik mijn Innways gebruiken met RFID-blokkerende koffers?

U kunt uw Innway gebruiken met RFID-blokkerende koffers door de Innway buiten de koffer te bevestigen.

Materialen die RFID blokkeren blokkeren het Bluetooth-signaal en voorkomen dat uw Innway verbinding maakt met uw telefoon. Door uw Innway in RFID-blokkerende zorgen te plaatsen, wordt de verbinding verbroken en gaan zowel uw telefoon als Innway over.

Ik heb mijn Innway misplaatst. Hoe kan ik deze vinden?

U kunt de Innway-app op uw telefoon gebruiken om uw Innway te vinden. Controleer of uw Innway is aangesloten.

Als de app een groene stip toont, is uw Innway verbonden, u kunt hem laten overgaan of de signaalsterkte-indicator volgen.

Als de app een oranje stip toont, is de verbinding met uw Innway verbroken. U kunt naar de laatst geziene locatie navigeren.

Vinden met geluid

Wanneer uw Innway binnen het Bluetooth-bereik is, kunt u de app gebruiken om hem te laten rinkelen om u te helpen hem te vinden.

1. Start de Innway-app. De app moet de Innway weergeven als verbonden met een groene stip. Als er staat dat de verbinding is verbroken en een oranje stip wordt weergegeven, betekent dit dat de verbinding met de Innway is verbroken en buiten bereik is.
  2. Tik op de Bel mijn Innway-knop onderaan het scherm.
  3. Uw Innway zal rinkelen wanneer deze binnen het Bluetooth-bereik is. Volg het geluid om je Innway te vinden.
  4. Als uw Innway niet overgaat, is deze waarschijnlijk buiten bereik. De kaart toont de laatst geziene locatie van uw Innway.

Zoek met signaalsterkte

Als u geprobeerd heeft uw Innway te bellen maar u hoort het niet, kunt u proberen het te lokaliseren met behulp van de signaalsterkte-indicator.

1. Start de Innway-app. De app moet de Innway weergeven als verbonden met een groene stip. Als er staat dat de verbinding is verbroken en een oranje stip wordt weergegeven, betekent dit dat de verbinding met de Innway is verbroken en buiten bereik is.
  2. Op de apparatenlijst rechts van elke aangesloten Innway staat een signaalsterkte-indicator. Meer gevulde balken geven een sterker signaal aan.
  3. Beweeg door het gebied en bekijk de signaalsterkte. Hoe sterker het signaal, hoe dichter je bij je Innway bent.

Navigeer naar de laatst geziene locatie

Wanneer uw Innway de verbinding verbreekt, laat de app een speld vallen op de laatst geziene locatie. U kunt naar de locatie navigeren om uw Innway te vinden.

Wanneer de laatst geziene locatie beschikbaar is, staat er een pijl naast de oranje stip. Tik op de pijl en de app schakelt over naar uw favoriete kaart-app, zodat u naar de locatie kunt navigeren.

Ik ben mijn telefoon kwijt, hoe kan ik deze vinden?

Wanneer de Innway zich binnen het Bluetooth-bereik van uw telefoon bevindt, kunt u op de Innway-knop drukken om uw telefoon te laten overgaan, zelfs als deze stil is. Dit is erg handig wanneer u een verkeerde plaats inneemt, zoals wanneer u uw telefoon op de bank, in een jas of in uw tas achterlaat.

Waarom staat er dat mijn Innway is gekoppeld aan een ander account?

Dit kan gebeuren als u een gebruikte Innway heeft gekocht en de vorige gebruiker zijn Innway niet uit zijn account heeft verwijderd. We verkopen gebruikte Innway-apparaten niet door. Er zijn echter verkopers die gebruikte Innway-producten verkopen op eBay en Amazon. We raden af om bij hen te kopen, omdat ze niet de garantiedekking kunnen bieden die u krijgt als u rechtstreeks bij ons hebt gekocht.

Als u bij ons heeft gekocht en dit probleem tegenkomt, is dit waarschijnlijk te wijten aan een fout tijdens het koppelingsproces. Volg deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Verwijder de Innway-app.
  2. Start je telefoon opnieuw op.
  3. Download de Innway-app opnieuw.
  4. Houd de Innway-knop minimaal 20 seconden ingedrukt om deze te resetten.
  5. Probeer de koppeling opnieuw.

Als u nog steeds hetzelfde bericht ziet, neem dan contact op met de klantenondersteuning om het probleem op te lossen.

Wat moet ik doen als mijn Innway niet koppelt met mijn telefoon?

Zorg ervoor dat u uw Innway naast uw telefoon plaatst. Als u nog steeds problemen ondervindt met het koppelen, probeer dan de volgende stappen:
  1. Reset Bluetooth. Schakel Bluetooth uit en wacht 10 seconden. Schakel de Bluetooth-functie weer in. Probeer opnieuw te koppelen om te bepalen of het probleem is verholpen.
  2. Start je telefoon opnieuw op. Zet je telefoon uit en wacht 10 seconden. Schakel uw telefoon weer in. Probeer opnieuw te koppelen om te bepalen of het probleem is verholpen.
  3. Controleer uw Innway. Druk op de knop op je Innway. Als het rode LED-lampje niet oplicht, dan betekent dit dat de batterij van het apparaat uitgeput is. Laad uw Innway op en probeer het opnieuw zodra deze volledig is opgeladen.
Neem contact met ons op als u na het uitvoeren van deze stappen nog steeds problemen ondervindt.